Novi Sad
29.03.2015.
17:19 > 17:19
Memorijalni naučni skup iz zaštite životne sredine "docent dr Milena Dalmacija", treći po redu, održaće se u sredu, 1. aprila u Sali za sednice 14/V na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, Trg Dositeja Obradovića 3.
  • Milica

    02.04.2015 20:56
    Pocivajte u miru
    Veliko postovanje i divljenje ovim mladim ljudima i njihovom dostignucu za zivota!
    Izvinjavam se sto u isti komentar moram da dodam i ovo: nazalost stidim se u ime svih onih koji su komentarisali ovaj clanak i zalim ih kao osobe! Treba im oprostiti,kako to pravi hriscani rade! Pricaju o stvarima o kojima malo znaju,ali svakako je za pohvalu sto su fejsbuk savladali.
  • ana

    30.03.2015 19:42
    "Knjige, braćo, knjige, a ne zvona i praporce."
  • Profesor

    30.03.2015 08:01
    Stidite se
    Draga deco, stidite se svojih ružnih reči. Jednog dana ćete, ako Bog da, i vi postati roditelji i imati svoju decu. Nadam se da nećete nikad doživeti ovo što su doživeli roditelji nastradele dece. Milena je svojim radom i inteligencijom postigla velike rezultate i njene kolege žele da kroz sećanje na njen rad podstiču i druge mlade ljude da se bave naukom. Zašto svojim negativnim komentarima pljujete na ovaj plemeniti skup. A Kapela je namenjena kao sećanje na SVE nastradale studente, na žalost i buduće, i planirana je u univerzitetskom parku a ne kod Kontrasta. Pametnom dosta, a za zlobnima poručujem "Oprosti im Bože, ne znaju šta rade"
  • Nemanja

    29.03.2015 21:12
    @ Dule
    Hm, nije da sam sumnjičav, ali pogledam li biografije vidim da je Vesna Vasić doktorirala 1989. Znači preostaju tri devojke koje "poznaješ". Milica Jović je završila sve u Beogradu, tako da sam prilično siguran da neko malo laže, tj. sigurno nisi imao priliku da studiras sa njom u isto vreme, kada i sa ove dve devojke koje rade na PMF-u. Toliko od mene.
    P.S. Proveri biografije na netu, ako mi ne veruješ-
  • -

    29.03.2015 20:58
    -
    aman bre, ko pokrece sve ovo,neki uplakani novosadski mitrovic?

    toga dana nije ona jedina nastradala
  • stasa

    29.03.2015 18:35
    "arhitektonsko resenje kapele"???? Nikako da prevazidjemo paganizam iz nase glave.....prodjes pored onog cuda izgorelog,a okolo gomile sveca...o koje kakvim spomenicima pored puteva takodje ne bih. Sta mislite da su moji roditelji pre 30 godina postavili krajputas tamo gde mi je sestra poginula. Meni,koja sam isto dozivela tragediju se povraca od ovih stvari.
  • Petar

    29.03.2015 17:59
    Ima jos studdenata sa hemije kome su nalazili puskice na predavanjima,a sada su asistenti i upisali doktorat i mnogoooo moralisu da se ne prepisuje.A studenti sa boljim prosekom iz iste generacije nisu primljeni na fakultet.Kako to objasnjavate?!
  • Milos

    29.03.2015 17:57
    Slazem se sa Duletovim komentarom,za dve znam sigurno da su bile Milenine najbolje drugarice!Bas me zanima na koji nacin su njihove doktorske disertacije doprinele izuzetnom znacaju u ocuvanju zivotne sredine.Tragedija je to neopisiva sto se desilo sa Kontrastom,ne daj Boze nikom,ali Duletov komentar je na mestu skroz!
  • 29.03.2015 17:51
    Bivsi student
    Milena je bila predivna :(...ali ove tri doktrocice, ooo Srbijoo, o PMF na sta spade... zali Boze studenata kad im one nesto drze ijuuuu
  • dule

    29.03.2015 17:28
    Igrom slucaja poznajem tri dr od pomenutih. Ko sve danas nije doktorirao, to nema nigde. I na kakvim smesnim smerovima. Devojke, puskice su vam ostale na fakultetu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna